sobota, 12 lipca 2025

Festiwal smaków

Witajcie!

Pogoda marna, więc dziś zakotwiczyłam w kuchni.
Uwielbiam gotować i piec sezonowo, ale na czerwone porzeczki
czekam zawsze najbardziej, a to właśnie po to, żeby upiec
je na kruchym cieście i z bezą. No ta słodycz bezy
cudnie się przełamuje z kwaśnymi owocami.






Te smakowitości biorą udział w wyzwaniu #85 DIY
Festiwal smaków


Buziaki, Ania

5 komentarzy:

  1. Jak apetycznie Aniu... Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Słodkie wyzwanie, to i pojawiły się pyszności :) Ależ narobiłam sobie smaku, tak apetycznie wygląda to ciasto :) Dziękuję za udział w wyzwaniu :) DT DIY Rękodzieło Margo

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale smaku mi narobiłaś swoim ciastem. 😉Idealnie się wpasowało w nasze wyzwanie. Dziękuję za udział w wyzwaniu. 😉Pozdrawiam serdecznie. DT DIY Bogumiła

    OdpowiedzUsuń
  4. No takim smakołykom to chyba nikt sie nie oprze! Wygląda bombowo, a smakuje z pewnością jeszcze lepiej. Ślinka mi pociekła... ehh.. Dziekuje za udział w naszym wyzwaniu FESTIWAL SMAKÓW. Pozdrawiam serdecznie DT DIY Majalena

    OdpowiedzUsuń