Witajcie!
Pogoda marna, więc dziś zakotwiczyłam w kuchni.
Uwielbiam gotować i piec sezonowo, ale na czerwone porzeczki
czekam zawsze najbardziej, a to właśnie po to, żeby upiec
je na kruchym cieście i z bezą. No ta słodycz bezy
cudnie się przełamuje z kwaśnymi owocami.
Te smakowitości biorą udział w wyzwaniu #85 DIY
Festiwal smaków
Buziaki, Ania
Jak apetycznie Aniu... Pozdrawiam serdecznie.
OdpowiedzUsuńDziękuję i ślę serdeczności 😘
UsuńSłodkie wyzwanie, to i pojawiły się pyszności :) Ależ narobiłam sobie smaku, tak apetycznie wygląda to ciasto :) Dziękuję za udział w wyzwaniu :) DT DIY Rękodzieło Margo
OdpowiedzUsuńAle smaku mi narobiłaś swoim ciastem. 😉Idealnie się wpasowało w nasze wyzwanie. Dziękuję za udział w wyzwaniu. 😉Pozdrawiam serdecznie. DT DIY Bogumiła
OdpowiedzUsuńNo takim smakołykom to chyba nikt sie nie oprze! Wygląda bombowo, a smakuje z pewnością jeszcze lepiej. Ślinka mi pociekła... ehh.. Dziekuje za udział w naszym wyzwaniu FESTIWAL SMAKÓW. Pozdrawiam serdecznie DT DIY Majalena
OdpowiedzUsuń