sobota, 12 lipca 2025

Festiwal smaków

Witajcie!

Pogoda marna, więc dziś zakotwiczyłam w kuchni.
Uwielbiam gotować i piec sezonowo, ale na czerwone porzeczki
czekam zawsze najbardziej, a to właśnie po to, żeby upiec
je na kruchym cieście i z bezą. No ta słodycz bezy
cudnie się przełamuje z kwaśnymi owocami.






Te smakowitości biorą udział w wyzwaniu #85 DIY
Festiwal smaków


Buziaki, Ania

5 komentarzy:

  1. Jak apetycznie Aniu... Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  2. Słodkie wyzwanie, to i pojawiły się pyszności :) Ależ narobiłam sobie smaku, tak apetycznie wygląda to ciasto :) Dziękuję za udział w wyzwaniu :) DT DIY Rękodzieło Margo

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale smaku mi narobiłaś swoim ciastem. 😉Idealnie się wpasowało w nasze wyzwanie. Dziękuję za udział w wyzwaniu. 😉Pozdrawiam serdecznie. DT DIY Bogumiła

    OdpowiedzUsuń
  4. No takim smakołykom to chyba nikt sie nie oprze! Wygląda bombowo, a smakuje z pewnością jeszcze lepiej. Ślinka mi pociekła... ehh.. Dziekuje za udział w naszym wyzwaniu FESTIWAL SMAKÓW. Pozdrawiam serdecznie DT DIY Majalena

    OdpowiedzUsuń

Jesieniara

Cześć! Ciekawa jestem czy są wśród nas jesieniary? Ja uwielbiam tylko tę wersję złotą, no ale kolory jesienią, musicie przyznać, to sztos. D...